Joris, Eveline, Camiel en Artikel 1

Nederland is de weg kwijt. Eigenlijk is het niet zozeer het land als geheel, als wel de staat die de weg kwijt is. Wie 5 kilometer te hard rijdt, loopt kans op een vette boete, die telkens wordt verhoogd wanneer deze niet ogenblikkelijk wordt betaald . Wie stomdronken achter het stuur kruipt en een paar mensen dood rijdt, gaat niet voor jaren de bak in wegens doodslag of dood door schuld (laat staan voor moord), maar hoogstens voor een paar maandjes. En dat is dan nog veel. Wie een theelichtje naar een gepantserde koets gooit, waarin ene mevrouw Amsberg met haar zoon en schoondochter zitten, gaat voor minstens twee jaar zonder proces achter de stangen. Wie de waarheid schrijft over de incompetente schoenpoetser die de baas speelt bij de staats-tv en staatsradio (ene Marcel Gelauff), wordt voor de kadi gesleept en krijgt een lange gevangenisstraf. Een politicus die tijdens de verkiezingsstrijd een zaaltje getrouwen toespreekt, wordt vervolgd en veroordeeld wegens “groepsbelediging.” De huurmoordenaar die in opdracht van het kabinet-Kok een concurrerende politicus overhoop knalt, komt na een paar jaar celstraf weer vrij. Een Turk of Koerd die niemand heeft omgelegd, krijgt levenslang voor moord.

Kan allemaal in Nederland.

Joris Demmink, ambtenaar op het departement van “Veiligheid en Justitie” van wie iedereen weet dat hij actief pedofiel is en die systematisch de wet ten grofste overtreedt, kinderen misbruikt en vermoedelijk betrokken is bij minstens één sadistische moordpartij, wordt ontslagen van rechtsvervolging.

Eveline Herfkens, Minister van Sinterklaaszaken van 1998 tot 2002 en van 1983 tot 1990 getrouwd met Ed van Tijn (die dezelfde voorkeuren schijnt te hebben als Demmink), ging bij de VN werken en toucheerde 280.000 dollar huursubsidie waar zij geen recht op had. Zij weigerde parmantig dat terug te betalen. En zij hoefde het ook niet terug te betalen. Zou dat misschien zijn omdat ze het nodige wist van ex-echtgenoot Ed en zijn ondeugende vrindjes?

Camiel Eurlings, lanterfantende zakkenvuller, oplichter en vrouwenmepper, maar ook nog eventjes minister van iets, mishandelde zijn “vriendin,” en werd door haar aangeklaagd. Maar ons Camiel mocht veilig achter gesloten deuren met het OM de zaak uitonderhandelen. Hij is namelijk bevriend met de bolle en zijn importbruid en mag dus vooral geen strafblad krijgen.

Wat betekent dat voor U, brave burger?

Strikt genomen mag u nu ook doen wat Eveline, Joris, Camiel, en al hun corrupte vriendjes en vriendinnetjes allemaal uithalen!

Artikel 1 van de Grondwet luidt immers: “Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.”